Vacature werkvoorbereider

KROON Projecten (gevestigd in Meerkerk) houdt zich bezig met de verkoop, levering en plaatsing van natuursteen en keramiek (tegels) zoals vloeren, trappen, wanden en gevelbekledingen. We zijn toe aan een volgende stap om de groei op te vangen. Daarom zoeken wij een:

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben jij de rechterhand van je collega’s in de uitvoering. Je bereidt de projecten zodanig voor dat ze soepel en gestructureerd verlopen. Jij bent degene die de stukken uitvoering gereed maakt, de planning afstemt en de inkoop voorbereidt. Indien nodig maak je (werk) tekeningen (in 2D of 3D). Je verzorgt de werkadministratie en de oplevermap. Bij alle werkzaamheden signaleer je meer- en minderwerk. Je bent in de weer met de directe afnemers van onze producten (aannemers en projectontwikkelaars), maar ook met leveranciers, onderaannemers, architecten, constructeurs, tekenaars enz. Je werkgebied is vooral ‘binnen’ (op kantoor) maar je werkt ook ‘buiten’ het bedrijf (op de bouwplaats, bijvoorbeeld inmeetwerkzaamheden).

Wat ga je doen?

 • De technische en organisatorische voorbereiding van de werken, zodat ze efficiënt verlopen.
 • Zorgen dat alle informatie beschikbaar komt die nodig is om de werken te maken. Vastleggen van deze informatie (eventueel door middel van het maken van (werk)tekeningen) en verspreiden naar belanghebbenden.
 • Overleggen met projectleider en/of externe adviseurs over de toe te passen uitvoeringsmethodiek en zoeken naar alternatieven / innovaties.
 • Voorbereiden van de inkoop van materiaal, arbeid en bouwstoffen (lijmen, ankers, isolatie enz.); dat wil zeggen aanvragen en vergelijken van offertes en voorstel doen waar in te kopen.
 • Opstellen van planningen en het bewaken daarvan.
 • Administreren van correspondentie, tekeningen, bestellingen, uitvoerdersbonnen, factureren enz.
 • Signaleren van meer- en minderwerk zodra werkzaamheden afwijken van het contract en het berekenen van de prijzen hiervan. Je rapporteert en legt verantwoording af aan de projectleider.

Wie ben jij?

 • Jij bent een bouwkundige die van veel afwisseling houdt en niet bang is voor de ‘waan van de dag’.
 • Je werkt zelfstandig, systematisch en nauwkeurig aan verschillende projecten.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.
 • Je bent ondernemend en een teamspeler. Je hebt een actieve instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Jouw opleiding ligt minimaal op MBO-niveau en je hebt een paar jaar ervaring in de bouw.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij KROON krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daartegenover staan goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden. Je werkt binnen een leuk team in een bedrijf met een sterke mentaliteit en liefde voor het product. Last but not least: je krijgt, als je dat aankunt, alle vrijheid om je werk in te richten zoals je dat zelf wilt. En nog één: we beloven je dat je zult werken aan héél mooie projecten.

Wij zoeken jou!

Stuur je sollicitatie naar jpfierloos@kroonprojecten.nl. Heb je vragen? Mail of bel Jacco Fierloos, 06 – 22 30 60 65.