Vacature calculator

KROON Projecten (gevestigd in Meerkerk en Rijssen) houdt zich bezig met de verkoop, levering en plaatsing van natuursteen en keramiek (tegels)  zoals vloeren, trappen, wanden en gevelbekledingen. We zijn toe aan een volgende stap om de gestage groei op te vangen. Daarom zoeken wij voor onze vestiging in Meerkerk een:

Calculator

Als calculator ben je bezig met het bepalen van de kostprijs van onze projecten. Jij bent degene die op basis van bestek en tekeningen en/of andere informatie analyseert hoe een project zo efficiënt mogelijk kan worden georganiseerd en de kostprijs daarvan bepaald. Je doet dit zodanig dat de prijsopbouw voor zowel onze opdrachtgevers als je collega’s in de uitvoering glashelder is. Je signaleert knelpunten en onmogelijkheden, maar juist ook mogelijkheden en communiceert daarover met de opdrachtgever om zodoende tot het perfecte resultaat te komen. Indien nodig maak je uittrekstaten en tekeningen. Je bent in de weer met de directe afnemers van onze producten (aannemers en projectontwikkelaars), maar ook met leveranciers, onderaannemers, architecten, constructeurs, tekenaars enz. Je werkgebied is vooral ‘binnen’ (op kantoor) maar je werkt ook ‘buiten’ het bedrijf (op de bouwplaats, bijvoorbeeld bij het opnemen van werkzaamheden in bestaande panden).

Taken

Het opstellen van een heldere kostenopbouw van de projecten. Analyseren van de daarvoor nodige informatie en deze compleet maken. Inschatten van kansen en risico’s, mogelijkheden en onmogelijkheden. Overleggen met collega’s (projectleiders, werkvoorbereiders), leveranciers en onderaannemers (en ook met opdrachtgevers) over de toe te passen uitvoeringsmethodiek en zoeken naar alternatieven / innovaties. Indien nodig het bepalen van hoeveelheden dmv Cad of Bluebeam. Opvragen en spiegelen van offertes bij leveranciers en onderaannemers. Het opstellen van een gedetailleerde begroting. Op juiste wijze verwerken en administreren van alle informatie. Het maken van een overdraagmap en het voeren van een overdraaggesprek met het uitvoeringsteam wat voor de uitvoering gaat zorgen. Je rapporteert en legt verantwoording af aan de commercieel directeur.

Jouw sterke punten

Jij bent een bouwkundige die van cijfers en structuur houdt en niet bang is voor de ‘waan van de dag’. Je werkt zelfstandig, systematisch en nauwkeurig aan verschillende projecten. Je bent in staat om snel gegevens te doorgronden en je hebt gevoel voor cijfers. Je bent ondernemend, een passieve instelling pas niet binnen ons bedrijf. Je bent een teamspeler en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw opleiding ligt minimaal op het niveau van MTS bouwkunde en je hebt liefst een paar jaar ervaring in de bouw.

Ons voorstel

Bij KROON krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daartegenover staan prima arbeidsvoorwaarden en ontplooiingsmogelijkheden. Je werkt binnen een leuk team in een bedrijf met een sterke mentaliteit en liefde voor het product. Last but not least: je krijgt, als je dat aankunt, alle vrijheid om je werk in te richten zoals je dat zelf wilt. En nog één: we beloven je dat je zult werken aan héél mooie projecten.

Heb je belangstelling?

Mail dan je sollicitatie naar jpfierloos@kroonprojecten.nl. Meer informatie nodig? Mail of bel Jacco Fierloos, 06 – 22.30.60.65.