Onze showroom in Meerkerk

Vanuit onze dochteronderneming Kroon TegelTotaal richten wij ons specifiek op het kopers-segment binnen de bouw en voorzien we in begeleiding binnen de zogenaamde KeusKoper-trajecten. Kroon TegelTotaal bestaat uit een team gepassioneerde specialisten, die zich inzetten om het plaatsen van het tegelwerk en de installatie van het sanitair in nieuwbouwwoningen en appartementen tot een succes te maken. Daarbij staan de klant en onze kwaliteit centraal, zowel bij de voorbereiding, het keuzetraject en het eindresultaat zelf.

Onze showroom

Kroon TegelTotaal verzorgt haar KopersKeuze-begeleiding vanuit een fraaie en ruim opgezette showroom in Meerkerk, centraal in Nederland. De showroom omvat unieke opstellingen, waarbij tegels en sanitair worden gecombineerd. Daarbij begeleiden onze ervaren adviseurs de consument persoonlijk door de scala aan mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Met geavanceerde 3D software bieden we ondersteuning en verhogen we onze servicegerichtheid richting de consument. We ontzorgen daarmee u als aannemer en bieden de consument optimale service en inzicht.

Onze werkwijze

Door de zorgvuldige voorbereiding, bestaande uit 0-tekeningen, 0-offertes en een financiële rapportage, wordt het werk vooraf gedetailleerd in beeld gebracht. We nemen samen met u als aannemer een afsprakenkaart door om specifieke wensen en afspraken binnen een project af te stemmen en vast te leggen. Eventuele verrassingen in het showroomtraject en in de uitvoering worden hiermee tot een minimum beperkt. Kortom: Kroon TegelTotaal levert kwaliteit. Dat geldt voor alle onderdelen: voorbereiding, showroom, advisering, plaatsing en nazorg.

Om onze werkwijze op een heldere manier over te brengen nodigen wij u uit om onderstaande video te bekijken. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst!