Sparta Sportcomplex | Rotterdam

De bouw van het nieuwe sportcomplex, Nieuw Terbregge, voor Sparta Rotterdam is ondertussen een welbekend feit. In het nieuwe sportcomplex zullen de profs en amateurs onder één dak samen gaan sporten. Bekijk de videobeelden van onze werkzaamheden hier.

Tegelwerkzaamheden
Sinds de start van het project zijn er inmiddels flinke stappen gezet richting de realisatie. Kroon Projecten verzorgde, in opdracht van de gemeente Rotterdam en in goede samenwerking met Bezemer Bouw, diverse tegelwerkzaamheden in de kleedkamers, de toiletgroepen en de wellnessruimte. Projectleider Berry Advocaat kreeg de leiding over de werkzaamheden en vertelt meer over zijn ervaring.

Kleedkamers & Wasruimtes
‘We zijn begonnen met de kleedkamers’ begint hij enthousiast zijn verhaal. ‘We hebben circa 20 kleedkamers voorzien van wandtegels. Hiervoor zijn grote vierkante betonlooktegels van 60 x 60 cm gebruikt.’

In de wellnessruimte van het eerste elftal en alle wasruimtes van Jong Sparta en Sparta Vrouwen hebben onze tegelzetters ook deze grote tegels geplaatst op de wanden, bij de baden en de inloopdouches.

Daarnaast hebben we voor de bekleding van de wastafels, in de wellnessruimte, een parelmoerachtige graniet gebruikt. Dit diepgesteente heeft een gelijkmatige structuur en geeft een mooi contrast bij de betonlook muur.

Ook heeft het team de rondlopende tussenmuur, naar de kleedkamer van het eerste elftal, voorzien van een strak patroon van mozaïek met betonlook.

Toiletgroepen
Voor de toiletten in de diverse ruimtes van alle voetbalteams zijn glanzend witte tegels van 15 x 30 cm op de wanden geplaatst.

Terugblik
‘Het was een prachtig om hieraan deel te mogen nemen’ zegt Berry. ‘Het was een project zoals geen ander. Ook het overleg met de opzichters ter plaatse ging soepel en was voor alle partijen duidelijk.’ Conclusie: een heel erg leuk werk!

Video
Bekijk de videobeelden van onze werkzaamheden hier.


Onze werkzaamheden:
Betegelen van kleedkamers, toiletgroepen en de wellnessruimte.


Informatie aanvragen?
Meer weten over dit project? Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op.

CONTACT