De Tuin van Teding | Delft

Aan de Teding van Berkhoutlaan in Delft is de bouw van het appartementengebouw ‘de Tuin van Teding’ al enige tijd gaande. In de Tuin van Teding komen 32 appartementen in 3 verschillende types met in openbaar groen overgaande privétuinen. Projectleider Richard Hermans, van onze dochteronderneming Kroon TegelTotaal, heeft de leiding over het tegelwerk voor de badkamers en toiletten.

Tegelpakketten
Alle klanten die een woning hebben gekocht in de Tuin van Teding, zijn eerst bij ons verkoopteam in de showroom langs geweest om zowel de standaard tegelpakketten als de vrije keuze tegels te bekijken, zodat de persoonlijke smaak en budget goed konden worden afgestemd. De uiteindelijke tegelkeuzes in het project zijn heel divers geworden. Het is daardoor erg leuk om alle verschillende eindresultaten te zien!

Wij-gevoel
‘Naast een goede eerste indruk vind ik bijdragen aan het wij-gevoel ook heel belangrijk. Dat maakt zoveel verschil! Dat doe ik door veel op de bouwplaats aanwezig te zijn in levende lijve en door steeds in overleg blijven met uitvoerder Ruud Goudriaan van Van Wijnen. We hebben korte lijntjes en dat is prettig want dat maakt het contact laagdrempelig’, zegt Richard.

Eindresultaat
Ons team van tegelzetters heeft in 4 maanden tijd alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. De verschillende stijlen, die door de klanten zijn gekozen, zorgden voor een mooie uitdaging die met succes voltooid is.


Informatie aanvragen?
Meer weten over dit project? Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op.

CONTACT

Copyright foto’s: Steenhuis Bukman Architecten