Blend | Breda

Blend Breda is perfect gelegen tussen het bruisende stadscentrum van Breda en het gezellige Princenhage, met het Dr. Struyckenplein voor de dagelijkse boodschappen naast de deur. Naast de levendigheid van de stad is ook het groen binnen handbereik. Duurzaam wonen in het groen staat in dit project centraal.

Badkamers en toiletten
Kroon TegelTotaal ging aan de slag met de realisatie van de badkamers en toiletten in de 75 hoogwaardige koopwoningen in vier woningtypes L, XL, XXL en zelfs XXXL, variërend van 102 t/m 144 m2 woonoppervlak.

Diverse contactmomenten
Projectleider Richard Hermans had de leiding over de werkzaamheden. ‘Na een eerste controleronde konden de tegelzetters al snel geïnstrueerd worden en aan de slag. Tijdens de bouw zijn er diverse contactmomenten geweest met de uitvoerders maar ook met de toekomstige bewoners zelf. Voorafgaand aan de betegeling van de badkamers sprak ik met elke bewoner af en namen we samen de tekeningen, kleuren en afmetingen door. Ons team van tegelzetters heeft vervolgens prachtig werk geleverd.’

Zowel wanden als vloeren
Het verschil in de woningtypes zit onder andere in de breedte van de buitenzijde van de woning en de diepte van de verdiepingen. Per type waren de werkzaamheden van Kroon TegelTotaal daardoor verschillend. Sommige woningen hadden bijvoorbeeld meerdere badkamers en separate toiletten. Ook hielden we rekening met de verschillende keuzes in sanitair en tegelwerk. Zo betegelden we diverse inloopdouches maar ook waren er badkamers met een los ligbad of dubbele wastafels. Kroon TegelTotaal verzorgde voor alle sanitaire ruimtes de door klant uitgekozen tegels op zowel de wanden als op de vloeren.

Prettige samenwerking
Door de prettige samenwerking met Maas Jacobs kijkt Richard terug op een geslaagde periode. ‘Het was een geweldig project om deel van uit te mogen maken door de fijne communicatie en samenwerking met de uitvoerders en de prachtige resultaten die we konden realiseren.’


Onze werkzaamheden:
Betegelen van sanitaire ruimtes, zoals badkamers en toiletten.


Informatie aanvragen?
Meer weten over dit project? Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op.

CONTACT