Kroon Projecten: specialist in natuursteen en tegels voor de bouw

OVER ONS

KROON Projecten (natuursteen & keramiek) is natuurlijk een bedrijf. Maar we zijn vooral een verzameling mensen, die elke dag met veel plezier en enthousiasme met natuursteen en tegels aan de gang zijn.

Wie?
In 2001 zijn we begonnen als een tweemanschap, toen al met 2 x 15 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Vanwege de vraag van onze opdrachtgevers zijn daar keramische tegels bijgekomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 80 vaklieden, die samen mooie werken realiseren. Deze mensen hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn: een bedrijf dat zich kan meten met de top van de branche. Op het gebied van natuursteen én op het gebied van tegels. Niet al onze werken zijn even groot, maar wel even spraakmakend.

Wat?
Vloeren, wanden, trappen en gevels. Van natuursteen of tegels. En, als het om natuursteen gaat, ook seriematig maatwerk zoals dorpels, vensterbanken en muurafdekkers. We leveren deze producten niet alleen, onze professionele stelploegen plaatsen ze ook vakkundig. Voor de (particuliere) kopers van appartementen en woningen is een inspirerende showroom beschikbaar voor de zogenaamde Keus Koper Trajecten.

Hoe?
Dat ligt er aan met wie we te maken hebben. (Interieur-) architecten willen andere dingen dan aannemers. In alle gevallen beginnen we met eerlijk en deskundig advies: een belangrijk onderdeel van ons werk. Een mooi materiaal blijft alleen mooi als het op de juiste wijze is toegepast. Het moet geschikt zijn voor die toepassing en het doel van de eindgebruiker. Daarom willen we het naadje van de kous weten. Ook van de bouwkundige kous.

Als we precies weten wat de bedoeling is, maakt onze afdeling calculatie een overzichtelijke kostenopgaaf. We laten die graag gedetailleerd zien om verrassingen achteraf te voorkomen. Voor onze opdrachtgever, maar ook voor onszelf.

Vervolgens gaan onze werkvoorbereiders aan de slag. Zij meten, tekenen, overleggen, kopen in, plannen, signaleren, checken en dubbelchecken. Alles om te zorgen dat het bouwproces op locatie zo geruisloos mogelijk verloopt.

De mensen op locatie zijn de laatsten, maar zeker niet de minsten. Deze vakmensen brengen namelijk al ons voorwerk tot uitvoering. Het resultaat? Bekijk onze projecten.

We hebben een heel platte organisatiestructuur. Zo is iedereen in het projectteam op de hoogte en kan er snel geschakeld worden.

Tot slot!
Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij zijn er klaar voor.

CONTACT

ADVIES

Deskundig en eerlijk advies. Gericht op tevreden klanten en het managen van verwachtingspatronen. We willen geen verrassingen achteraf. Niet voor u en niet voor ons.

CALCULATIE

De kosten inzichtelijk maken. Maar ook zorgen dat u als opdrachtgever weet wáár de kosten zitten. En waar alternatieven of bezuinigingen mogelijk zijn. Een gedetailleerde en overzichtelijke calculatie dus.

WERKVOORBEREIDING

Goede werkvoorbereiding zorgt voor soepel en gestructureerd verlopende projecten. Met hetzelfde doel als het advies: ‘verrassingen voorkomen’. Niet alleen verrassingen achteraf, maar ook tijdens de uitvoering.

UITVOERING

Een geruisloze en vakkundig uitvoering op locatie. Zodat we precies maken wat in het advies-, calculatie- en werkvoorbereidings-traject is bedacht en afgesproken.


Een selectie van onze projecten

BEKIJK MEER PROJECTEN